Sidesving

Vertikalt glidehengslet vindu som kan vendes 180 grader – sikringen holder rammen fast og vinduet kommer ikke i konflikt med gardiner og blomster. Kan leveres som 1-rams eller fler-rams.

Materialtyper

TRE

Tre er naturens eget byggemateriale – kostnadseffektivt å produsere og enkelt å vedlikeholde. I Norge har dører og vinduer vært laget av tre til alle tider. Det er ikke bare fordi tre er en fornybar ressurs, men også fordi det egner seg optimalt for våre værforhold og vår byggeskikk. Løken Trevare lager også vinduer i Accoya, et modifisert tre som ikke krymper eller sveller. Denne tretypen kan males eller stå ubehandlet. Accoya brukes mye til utvendig kledning og terrasse, og den har 50 års garanti mot råte.

TRE/ALU

Alle utadslående vinduer og balkongdører kan også leveres med aluminiumskledning utvendig. Kledningen legges utenpå våre standard profiler. Vi har valgt en kledning som følger profilene, noe som gjør at et aluminiumskledd vindu ser likt ut som et trevindu. Kledningen lagerføres som hvitlakkert, men kan leveres i alle RAL-farger mot et tillegg.

Profil

Våre vinduer blir levert med en standard profil på karm og ramme. I tillegg til vår standard profil kan vi levere profiltypen Trend. Dette er en profil med rette kanter som passer til en minimalistisk stil.

Standard

Trend

Fargevalg

Vi kan levere trevinduer/dører i alle NCS S farger og lakkere alubekledning i alle Ral-koder. Standardfarge for trevinduer er bomull/NCS S 0502 Y, mens standardfarge for Alu/trevinduer er RAL 9010. 

Alle vinduer kan leveres i valgfrie NCS S- farger og RAL-koder mot et ekstra tillegg i prisen. Ta kontakt så hjelper vi deg med dette. 

Vi gjør oppmerksom på at fargenyanser kan variere fra skjerm til skjerm.

NCS S 0500 N
NCS S 0502 Y 
NCS S 9000 N
RAL 9011
RAL 9010

Sprosser

Løken Trevare tilbyr følgende utvalg når det gjelder sprosser:
Gjennomgående sprosser: Denne typen sprosser deler glasset og reduserer U-verdien på vinduet, og kan derfor ikke brukes der det er krav til lav U-verdi. Leveres i bredde 65 og 87 mm.

Utenpåliggende sprosser:
Brukes ved krav til lav U-verdi. Vår standard er aluminium til hvite vinduer. Ved spesialfarge i små antall brukes tresprosser. Kan også leveres i hvit PVC. Finnes i bredde 26, 45 og 60 mm.

Duplex sprosser:
Et alternativ til gjennomgående sprosser. Her er det en aluminiumsprosse inne i isolerglasset, fast innvendig tresprosse og løs eller pålimt utvendig aluminium- eller tresprosse. Reduserer også U-verdien.

Wienersprosse eller dekorsprosse:
Disse sprossene er integrert i isolerglasset. Leveres hvite. Disse sprossene reduserer også U-verdien.

Annet tilbehør

Vi har også et bredt utvalg når det gjelder tilbehør til dine vinduer. Du kan tilpasse det slik du har behov for og ønsker. Ta kontakt for hvilket tilbehør som kan kombineres med de ulike vindustypene.
Haspelukker gullkrom
Haspelukker blank standard

 

Haspelukker hvit

 

Dråpelukker blank messing
Dråpelukker blank
Sidesvingbeslag
Espagnolett vrider