Terassedører, en og tofløyede

Med en stilig balkongdør kan du løfte boligens utseende ytterligere. Våre balkongdører får du som sidehengslet utadslående, og med en rekke tilvalgsmuligheter tilpasset ditt behov.

Materialtyper

Tre

Tre er naturens eget byggemateriale – kostnadseffektivt å produsere og enkelt å vedlikeholde. I Norge har dører og vinduer vært laget av tre til alle tider. Det er ikke bare fordi tre er en fornybar ressurs, men også fordi det egner seg optimalt for våre værforhold og vår byggeskikk. Løken Trevare lager også vinduer i Accoya, et modifisert tre som ikke krymper eller sveller. Denne tretypen kan males eller stå ubehandlet. Accoya brukes mye til utvendig kledning og terrasse, og den har 50 års garanti mot råte.

Tre/Alu

Alle utadslående balkongdører kan også leveres med aluminiumskledning utvendig. Kledningen legges utenpå våre standard profiler. Vi har valgt en kledning som følger profilene, noe som gjør at et aluminiumskledd vindu ser likt ut som et trevindu. Kledningen lagerføres som hvitlakkert, men kan leveres i alle RAL-farger mot et tillegg.

Profil

Våre dører blir levert med en standard profil. I tillegg til vår standard profil kan vi levere profiltypen Trend. Dette er en profil med rette kanter som passer til en minimalistisk stil.

Standard

Trend

Fargevalg

Vi kan levere trevinduer/dører i alle NCS S farger og lakkere alubekledning i alle Ral-koder. Standardfarge for trevinduer er bomull/NCS S 0502 Y, mens standardfarge for Alu/trevinduer er RAL 9010.

Alle vinduer kan leveres i valgfrie NCS S- farger og RAL-koder mot et ekstra tillegg i prisen. Ta kontakt så hjelper vi deg med dette.

Vi gjør oppmerksom på at fargenyanser kan variere fra skjerm til skjerm.

NCS S 5500 N
NCS S 0502 Y
NCS S 9000 N
RAL 9011
RAL 9010

Annet tilbehør

Vi har også et bredt utvalg når det gjelder tilbehør til dine dører. Du kan tilpasse det slik du har behov for og ønsker.
Standard blindskilt ut (sølv)
Standard vrider (sølv) m/ sylinder uttak
Standard vrider (HVIT) med knapp
Standard vrider (sølv) med knapp
Standard hengsel
Galvanisert hengsel med knopp
Hvit hengsel
Hvit hengsel med knopp