Vinduer

Vinduet er ofte den detaljen som påvirker husets utseende aller mest. Du kan enkelt gi boligen mer særpreg ved å velge de riktige vinduene. Mulighetene er mange – både når det gjelder form og funksjon. Løken Trevare leverer de fleste typer vinduer til moderne så vel som eldre, ærverdige bygg.

Åpningsfunksjoner

Toppsving

Horisontalt glidehengslet vindu – vårt Toppsving. Rammen kan lett vendes 180 grader for trygg og effektiv vasking fra innsiden. Dette er spesielt designet for å passe inn i bygg med et mer tradisjonelt uttrykk.

Sidesving

Vertikalt glidehengslet vindu. Kan vendes 180 grader – sikringen holder rammen fast og vinduet kommer ikke i konflikt med gardiner og blomster. Kan leveres som 1-rams eller fler-rams.

Sidehengslet

Benyttes ofte ved rehabilitering av gamle boliger, men velges ofte også til nye bygg som skal bære preg av gammel historie. Kan leveres som 1-rams og eller fler-rams. Kan også leveres som topphengslet.

Fastkarm

Benyttes til vinduer som ikke skal åpnes. Kan også leveres i kombinasjon med toppsving, sidesving og sidehengslet. Gir stor frihet med hensyn til utforming og kan leveres som skrå, buede og runde vinduer.

Prosjekter

Vi har en rekke standardvinduer i vår produksjon, men vi har også mulighet til å gi tilbud på store prosjekter.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår personvernhåndtering her
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound