Vinduer

Vinduet er ofte den detaljen som påvirker husets utseende aller mest. Du kan enkelt gi boligen mer særpreg ved å velge de riktige vinduene. Mulighetene er mange – både når det gjelder form og funksjon. Løken Trevare leverer de fleste typer vinduer til moderne så vel som eldre, ærverdige bygg.

Åpningsfunksjoner

Toppsving

Horisontalt glidehengslet vindu – vårt Toppsving. Rammen kan lett vendes 180 grader for trygg og effektiv vasking fra innsiden. Dette er spesielt designet for å passe inn i bygg med et mer tradisjonelt uttrykk.

Sidesving

Vertikalt glidehengslet vindu. Kan vendes 180 grader – sikringen holder rammen fast og vinduet kommer ikke i konflikt med gardiner og blomster. Kan leveres som 1-rams eller fler-rams.

Sidehengslet

Benyttes ofte ved rehabilitering av gamle boliger, men velges ofte også til nye bygg som skal bære preg av gammel historie. Kan leveres som 1-rams og eller fler-rams. Kan også leveres som topphengslet.

Fastkarm

Benyttes til vinduer som ikke skal åpnes. Kan også leveres i kombinasjon med toppsving, sidesving og sidehengslet. Gir stor frihet med hensyn til utforming og kan leveres som skrå, buede og runde vinduer.

Prosjekter

Vi har en rekke standardvinduer i vår produksjon, men vi har også mulighet til å gi tilbud på store prosjekter.